HACCP oplossing, samen werken aan voedselveiligheid!

Kwaliteit: klanten die terug komen en niet uw producten!

HACCP OPLEIDING:                           

Wordt in uw organisatie voedsel geproduceerd, verwerkt of gedistribueerd ? Dan bent u verplicht ervoor te zorgen dat medewerkers die eet- en drinkwaren bereiden of behandelen een passende cursus of training hebben gevolgd. Uw medewerkers moeten weten hoe zij het HACCP plan of de hygiënecode waarmee uw bedrijf werkt moeten toepassen in de praktijk. HACCP Oplossing biedt hierin een HACCP cursus op maat. Wij verzorgen branchegerichte cursussen en trainingen voedselveiligheid  voor uw personeel.

Doel van de HACCP training

De cursist leert in deze HACCP training wat de mogelijke gevaren zijn voor de voedselveiligheid en wat deze op de werkvloer moet doen om deze gevaren te voorkomen.

Voor wie?

De HACCP training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de bereiding, opslag en het transport van voedingsmiddelen.

Iedereen die Nederlands beheerst op het niveau 1F kan de opleiding volgen.

De training wordt aangeboden als E-learning met de volgende onderwerpen:
• Voedselveilig werken
• Onveilige voedingsmiddelen
• Micro-organismen
• Allergenen

HACCP opleiding

• HACCP
• Persoonlijke hygiëne
• Bedrijfshygiëne

Voortgang, examen en HACCP certificering
Iedere les bevat een aantal toetsvragen. Zo weet de cursist of deze tijdens het doorlopen van de les direct of hij/zij de lesstof kent. Na iedere vraag volgt een uitgebreide uitleg over het juiste antwoord. De cursist sluit de cursus HACCP af met een examen. Het HACCP examen maakt de cursist ook via internet. Als de cursist geslaagd is ontvangt deze het HACCP certificaat.

Talen van de HACCP-cursus

De cursus is in het Nederland, Engels, Roemeens en Pools.

  • HACCP-cursus in het Pools / Kurs HACCP w języku polskim, Kliknij tutaj
  • HACCP-cursus in het Engels / HACCP course in English language, click here

De cursus komt ook in de taal Oekraïens.

Cursusduur

De cursist heeft 1 maand toegang tot de cursus. Een cursist doet gemiddeld 3 tot 4 uur over de cursus. De cursist kan de theorie in eigen tempo stap voor stap doornemen. De cursist ziet in één oogopslag welke hoofdstukken hij/zij al bestudeerd heeft en welke nog gedaan moeten worden.

Prijzen

De kosten voor de online cursus HACCP beginnen bij € 54,- (excl. BTW). Het (her)examen en het HACCP certificaat zijn bij de prijs inbegrepen. Direct nadat een cursist is geslaagd staat zijn certificaat online en is het beschikbaar.

Ga naar de winkel en koop je inlogcode:


VRAAG VOOR U: HACCP en registratie:

HACCP en registratie binnen uw bedrijf is:

  heel belangrijk , onderdeel van onze kwaliteit   belangrijk maar worden vaak vergeten.   nee joh, die vervelende papieren!

E-mailen
Bellen
Map
Info