HACCP oplossing, samen werken aan voedselveiligheid!

Kwaliteit: klanten die terug komen en niet uw producten!

Voedselveiligheid & HACCP: HACCP-OPLOSSING

HACCP-Oplossing heeft meer dan 12 jaar ervaring bij bedrijven die veilig voedsel belangrijk vinden, van horeca tot bedrijfscatering, Van Bakkerij tot Slagerij, van Retail tot zorg. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft daarnaast haar vertrouwen uitgesproken in ons zelfcontrolesysteem. U bent verzekerd van gespecialiseerde en professionele dienstverlening! We zijn actief in Nederland en België.

Voedselveiligheid en Kwaliteit:

Veilig voedsel is van levensbelang en daarom vinden wij dat voedselveiligheid innovatiever en leuker moet. Dat doen we met producten en diensten die helder zijn. De borging van uw HACCP-proces wordt een feit. Dat is de zekerheid van HACCP-Oplossing. HACCP-Oplossing is uw partner voor het uitvoeren van transparante HACCP-audits, inspirerende digitale opleidingen en vakkundige adviezen. Zo borgen we samen de voedselveiligheid in uw organisatie. Alles onder 1 dak, wij verzorgen de TOTAAL OPLOSSING.


Wat doen wij als HACCP oplossing BV:

HACCP registratie


HACCP advies
HACCP opleiding


HACCP temperatuur oplossing
HACCP Shop/winkel


HACCP ..........
Haccp oplossingBeste bezoeker van onze website:

 HACCP-Oplossing,

Graag helpen wij U met al uw vragen over Hygiëne binnen uw bedrijf. 

Bent u opzoek naar iemand die de oplossing heeft voor al uw Hygiëne vragen?

STOP dan met zoeken en lees hier verder wat wij voor u kunnen betekenen. Klik op lees verder en u krijgt alle informatie.

KWALITEIT IS: KLANTEN DIE TERUGKOMEN EN NIET JE PRODUCTEN!

of chat hiernaast met ons:

Team HACCP-Oplossing,


NIEUW: TEMPERATUUR BEWAKING:

Om de voedselveiligheid te kunnen garanderen zijn voor het bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen betrouwbare temperatuurloggers noodzakelijk. Dit meetinstrument meet en registreert de tijd en temperatuur. Hiernaast is het ook mogelijk om met deze temperatuurloggers andere waarden te meten en registreren, zoals bijvoorbeeld de vochtigheid op locatie. De dataloggers, zoals de temperatuurloggers ook worden genoemd, zijn zo in te stellen dat bepaalde waarden die voor u van belang zijn, automatisch gemeten en geregistreerd worden. Bestel hier.

Wilt u verzekerd zijn van een goede registratie en bewaking van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid. Met de temperatuurloggers van HACCP-solution en Hygiënecode online systeem heeft u alles 24/7 onder controle. meer info temperatuurbewaking

 HACCP OPLOSSING voor U:

 

Zoals u kunt zien hebben we verschillende manieren hoe we u kunnen helpen met uw vragen. 

 

Als HACCP-Oplossing helpen wij U dan ook graag.

 

Dus als U voedsel verwerkt en/of verkoopt neem contact met ons op en we gaan u helpen!

 

Met voedsel veilige groeten,

 

Team HACCP Oplossing.

 

HACCP Oplossing


GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE OPLOSSINGEN?

 

 

Neem een kijkje naar wat oplossingen:


E-mailen
Bellen
Map
Info