HACCP oplossing, samen werken aan voedselveiligheid!

Kwaliteit: klanten die terug komen en niet uw producten!

Check Voedselveiligheid

Checkpunt Voedselveiligheid:

De NVWA heeft onze aanvraag in behandeling om POC( Privaat Orgaan Controlesysteem)  controlebureau te worden. De naam is veranderd in Checkpunt Voedselveiligheid. Iets wat al lang in de pen zat maar nu echt is aangevraagd. We hebben heel de controle geheel digitaliseert en de registratie App is daar een hulpmiddel bij. Voor je complete registratie gebruik je Hygiënecode Online. En je complete temperatuur controle 24/7. Je ongedierte bestrijding 24/7 en het complete digitale audit programma wat laat zien of u voldoet aan alle eisen. Dus alles samen geeft aan dat de gehele systematiek in uw bedrijf, door hiermee  aan te tonen dat u structureel en in hoge mate voldoen aan de naleving en een juiste invulling geeft aan de betreffende hygienecode. (Voedselveilig werken)


Voordelen voor u als  Check voedselveiligheid

NVWA

Aangemerkt worden als POC-locatie heeft de volgende voordelen:

  • U krijgt een keurmerk van ons. Daarmee toont u aan dat u aan de wettelijke eisen op het gebied van voedselveiligheid voldoet.
  • U valt onder aangepast NVWA-toezicht.
  • U krijgt het stempel ‘voldoet’ als NVWA inspectieresultaten openbaar maken. Voorwaarde is dat u valt onder bepaalde SBI-codes (Standaard Bedrijfsindeling volgens de Kamer van Koophandel) genoemd in de Gezondheidswet.

Voorwaarden om een POC-locatie te worden

U kunt aangemerkt worden als POC-locatie als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U werkt volgens een goedgekeurde hygiënecode; u heeft geen eigen HACCP-plan of een zelfbedachte aanvulling daarop. En werkt digitaal met Hygiënecode Online.
  • U heeft geen EG-erkenning; voor erkende bedrijven geldt een ander soort toezicht.
  • U levert meer dan 50 procent rechtstreeks aan de consument.


HACCP Oplossing B.V. als Check Voedselveiligheid.

Voordat we een POC-controlebureau zijn. Moeten we nog stappen zetten. Wij zijn nu in gesprek met NVWA en zijn nu verder ons beleid aan het aanpassen voor de volgende stap in het stappen plan van private kwaliteitssystemen NVWA. Samen met verschillende bedrijven in de slagers wereld zijn we aan het kijken naar de juiste controle traject. Daarom zijn we altijd opzoek naar bedrijven die hieraan mee willen werken.

Ons bedrijf word ook uitgebreid met verschillende functies. (sollicitaties zijn welkom) Samen willen we werken aan voedsel veilige bedrijven. Met de ondernemers die voedsel veiligheid het een onderdeel vinden van hun KWALITEIT!

Wie wil er nu al meer info?  Of wil samen met ons de stappen gaan zetten naar een VEILIG BEDRIJF? Mail ons uw gegevens en we gaan samen aan de slag.

E-mailen
Bellen
Map
Info